REVIEWLUTION Blog

Als ondernemer of artiest in het nachtleven of in de evenementen het wel eens makkelijker geweest. Eerst iets met dat biermerk dat in een pandemie veranderde en vervolgens voor vele de bijna onmogelijke opgave om je personeelsbestand op orde te krijgen. Dan kun je in onze ogen wel wat gratis hulp gebruiken. Gratis hulp van onszelf en van andere ondernemers en artiesten. Omdat we er heilig van overtuigd zijn dat elke ondernemer en artiest hier beter van wordt!

 

Wij van WC-eend…

Of het nu om een gloednieuwe laptop, doos wijn of tafeltje in een restaurant gaat: we doen al jaren bijna niks meer zonder eerst reviews te lezen. Want als gezonde hollanders willen we wel weten of we de beste deal, en vooral kwaliteit, te pakken hebben. Is het dan niet vreemd dat we bij de boeking van een show nog altijd blindelings op een “Wij van WC-eend adviseren WC-eend-verhaal” vertrouwen. En dat terwijl de samenwerking tussen ondernemer en dj één van de – en misschien zelfs wel dé – meest bepalende factor voor een succesvolle avond is.

 

Om een paar voorbeelden te noemen:

De enige manier om je als dj aan de buitenwereld te presenteren, is van de daken te schreeuwen dat jij de beste bent. Om je vervolgens volledig te focussen op follows en likes op social media. Beide vertellen absoluut niet (eerlijk) wat zijn of haar kunsten echt waard zijn. Een ondernemer zal op zijn beurt melden dat er een goed setje Pioneers klaar staat. Alleen doordat hij er zelf niks mee doet, heeft hij vaak geen flauw benul in welke staat ze nou echt zijn.

 

Het is tijd voor een Reviewlution!

Onderaan de streep kan alleen een ondernemer over een dj zeggen wat hij of zij waard is. En andersom kan ook alleen een dj vertellen hoe de situatie op een bepaalde locatie is. Vreemd dat we daar met alle technieken nog steeds geen gebruik van maken. Wat ons betreft tijd om dit te veranderen en te zorgen dat ondernemers elkaar vertellen wat een dj waard is. En dat dj’s elkaar updaten over de situatie op een locatie. Alleen zo zorg je dat de beste shows ook echt bij de beste artiesten en ondernemers uitkomen. En dat is precies wat Artistlist voor beide partijen gaat regelen. Het is tijd voor een Reviewlution! Doe je mee?

Interesse, vragen of de mogelijkheden bespreken? Klik hieronder op een datum die jou uitkomt, dan heb jij binnenkort één taak minder!


Deel deze blog

Categorieën

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less