Meer omzet dj programmering

 

Iedere horeca ondernemer heeft ze in zijn DJ team: drie verschillende soorten DJ’s die de planning compleet maken. Belangrijk voor jou als ondernemer om er eens over na te denken of je ze allemaal nodig hebt? We hebben het hier over de talenten, de favorieten en de opvullers. Wij denken dat ondernemers te snel akkoord gaan met minder en dat je meer omzet kunt maken door er eentje tussenuit te halen! Laten we ze eerst bespreken:

 

De DJ talenten

Een talent komt op je pad. Je verwacht er in eerste instantie niet veel van en juist daarom verrassen ze je. Het fijne van talenten is dat ze zich eenvoudig aanpassen aan een zaak, lekker flexibel zijn in hun planning en niet de wereld kosten. Nadeel is natuurlijk dat als er echt onverwachte situaties zich voordoen ze sneller fouten maken. Iedere ondernemer heeft er wel eentje rondlopen en die moet je ook zeker in je DJ team houden! Geef daarom regelmatig nieuwe talenten een kans in jouw zaak.

 

De favoriete DJ’s

Ze komen binnen en ze gaan weer naar huis. En tussendoor heb je elkaar misschien niet eens gesproken, maar ze hebben wel precies gedaan wat je zou wensen (plus vaak nog wat extra) en draaiden je zaak helemaal plat. Als een van je favorieten op de planning staat weet je dat het goed zit en wordt de maximale omzet deze avond zeker gehaald. Nadeel van deze DJ’s: de meeste ondernemers hebben er maar 1 of 2 van in hun DJ team. Bij Artistlist denken we dat dit beter kan, maar daar later in het stuk meer over.

 

De opvul DJ’s

Met een talent en 1 of 2 favorieten krijg je de planning niet volledig gevuld. En daarvoor hebben de meeste ondernemers altijd nog de opvullers die zorgen dat de laatste gaatjes op de planning opgevuld worden. Deze DJ’s draaien prima, maar zorgen helaas zelden voor extra omzet.

 

Hoe je als ondernemer extra omzet genereert met je DJ planning?

Iedere ondernemer heeft talenten in zijn poule nodig. Die zijn flexibel, zorgen voor goede afwisseling en houden je vaak scherp met vernieuwende muziek en idee├źn. Ook de favorieten zijn onmisbaar. Deze zorgen voor het bewaken van je concept en zorgen voor de maximale omzet. Waar ondernemers geld laten liggen is bij de opvul DJ. Door een gebrek aan netwerk en tijd gaan veel ondernemers akkoord met “prima” in plaats van dat er een favoriet staat. Wij geloven dat je meer favorieten in je DJ team kunt hebben en dat je die ook verdient! Om de beste DJ’s te vinden moeten we eerst bepalen wat de beste DJ’s zijn. En daar komt Artistlist om de hoek kijken: via reviews en dankzij automatisering zorgen we dat we – net als in alle andere bedrijfstakken – inzichtelijk maken hoe we over elkaar denken (kwaliteit inzichtelijk maken). Want die waren tot Artistlist nooit inzichtelijk. Meer weten? Maak hieronder vrijblijvend een afspraak! Of mail direct naar Ad@artistlist.nl.

 

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less