Waarom Artistlist?

Bij de beste clubs en events moeten ook de beste DJ’s staan. Logisch toch? Niets is minder waar. Op dit moment staan namelijk de beste marketeers op het podium. Omdat de echte kwaliteit van een DJ nergens inzichtelijk is. En dat moet anders!  METEEN EEN AFSPRAAK PLANNEN?

Onderstaande ondernemers (en vele andere) gingen je al voor!

DJ's Thomas Eindhoven
Thomas Eindhoven
Thomas Eindhoven
DJ's Villa Ananas
Villa Ananas - Wish Outdoor
DJ's De Jans Bar
De Jans Bar Utrecht
DJ's Taphuys
't Taphuys
DJ's Taphuys
Moeke
DJ's Camperbaas
Camperbaas
DJ's Coolblue
Coolblue Personeelsfeest
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

 

Hoe we dat doen?

In deze tijd willen we alles snel online vinden, met reviews direct zien wat we eraan hebben en zo het maximale uit ons budget halen. En het maakt daarin niet uit of dat nu een strandvakantie, restaurantje of zelfs een flesje wijn van een paar euro is.

Ondanks dat de meeste DJ’s er flitsend uitzien, is het boeken van een DJ alles behalve snel en transparant. Laat staan dat je het maximale uit je budget kunt halen. Met Artistlist heeft een goede ondernemer razendsnel een onbeperkt netwerk tot zijn beschikking heeft, ziet hoe andere ondernemers een DJ beoordelen en zo ook in een handomdraai zijn planning rond heeft. En dat alles helemaal gratis en in slechts enkele minuten tijd!

 

Wat doen wij anders?

We hebben het boekingsproces van een DJ volledig ontleed en opnieuw uitgeschreven. En maken zo op deze 2 belangrijke punten het grootste verschil:

  1. Wij geloven in de kracht van automatisering. Zo staat ons platform 24/7 en 365 dagen per jaar klaar om jou te helpen. Met een snelheid die de mensenlijke inspanning niet kan bijbenen.
  2. Transparantie doormiddel van anonieme reviews! Alleen na een boeking beoordelen een ondernemer en DJ elkaar en verwerken we in een algemene score. Zo zien beide partijen in één oogopslag wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Kortom: Jij hebt de controle, maar Artistlist doet al het tijdrovende werk en zet, zoals de naam al zegt, alles rondom dj’s voor je op een rijtje. Uiteraard incl. de eigen residents. Dit hebben we zo ontwikkeld dat iedere horecazaak of een event in 2 super eenvoudige stappen zijn complete planning of een losse boeking kan maken.

Interesse, vragen of de mogelijkheden bespreken? Klik hieronder op een datum die jou uitkomt, dan heb jij binnenkort één taak minder!


 

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less