Ondernemer Artistlist

Ben je ondernemer en boek je regelmatig dj’s? Dan weet je dat het veel tijd en energie kost om een dj-netwerk te onderhouden. “Even een dj boeken of planning maken” gaat vaak gepaard met vele belletjes, appjes en mails over wie er wanneer beschikbaar is. En dan vervolgens ook nog veel tijd verliezen om deze info in een Excel-sheet te verwerken. Echt efficiënt is dat niet. Om het nog niet te hebben over het uit handen geven van je planning, want dan wordt het nooit meer beter dan de dj die jouw planning gaat maken.

Met de techniek van nu is het tijd voor verandering. Want wij begrijpen dat je als ondernemer ontzettend druk bent, maar tegelijkertijd enorm afhankelijk bent van een dj. Deze bepaald voor een groot deel de sfeer, en daardoor ook van de omzet, in je zaak. Dan wil je dus ook zeker zijn dat de beste dj bij jou staat. En daar hebben wij de oplossing voor:

Maak direct een account aan!

 

1. Snel de juiste dj’s bereiken

Met een eigen account plaats je razendsnel een oproep voor één of meerdere data. Op basis van jouw voorkeuren selecteren wij de best beschikbare dj’s. Vervolgens kies jij zelf wie je wil boeken en wordt jouw planning snel en makkelijk gevuld. Scheelt je naast veel appjes, mailtjes en belletjes vooral heel veel tijd en energie!

 

2. Gebruik een groot en betrouwbaar dj-netwerk!

DJ’s hebben we in overvloed in Nederland, maar wat ze kunnen is op afstand lastig in te schatten. En hun Instagram of Facebook-profiel gaat je dat ook niet vertellen. Daarom worden onze dj’s na een boeking door andere ondernemers beoordeeld. Zo weet je zeker dat de beoordelingen ook betrouwbaar zijn.

 

3. Bouw je eigen netwerk!

Niks zo fijn als een dj die weet wat jij wil. Daarom kun je bij Artistlist eenvoudig je eigen netwerk bouwen. Maak prijsafspraken en benader jouw favorieten als eerste wanneer je de planning maakt. Blijft er een plekje open? Dan vullen we die in een handomdraai met het best mogelijke alternatief. Waarvan je weer ziet hoe andere ondernemers deze dj beoordelen. Zo kost het bouwen en onderhouden van een dj-netwerk dus minmaal tijd en heb je ze wel altijd binnen handbereik!

 

4. Het is helemaal gratis!

Voor jou als ondernemer is Artistlist helemaal gratis! Dat kun je als typische Nederlander natuurlijk niet laten schieten! Maak direct je account aan!

 

Hulp nodig?

Toch nog niet helemaal duidelijk hoe het werkt? We leggen het je graag persoonlijk uit of helpen je met het instellen van een account! Plan hieronder meteen een afspraak:


 

CHECK HIER DE UITLEGVIDEO:

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less