DJ Setup

 

Het coronavirus stelde horecaondernemers flink op de proef. Afgelopen woensdag gelukkig een beetje goed nieuws: vanaf 1 juli weer versoepeling van de meeste maatregelen! Het is nog lang niet wat het moet zijn, die 1,5 meter is er nog steeds, maar iedere stap is er één. Belangrijker nog is positief blijven en kansen zien. Want gek genoeg bieden nieuwe regels en onzekerheid ook ruimte. Ruimte voor nieuwe samenwerkingen ter voorbereiding op wat komen gaat. Wat weer ruimte geeft om jezelf te focussen op datgene waar jij als ondernemer goed in bent: ondernemen. En andere dingen dus overlaten aan professionals. Artistlist kan je daarbij helpen. Kosteloos! We zorgen samen dat jij klaar bent voor de toekomst. Lees gauw verder, of laat onderaan je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

 

Wij staan voor je klaar om:

  • De volledige dj-planning te verzorgen
  • Alleen de gaatjes in de planning snel en vooral kwalitatief op te vullen
  • Ontwikkeling van totaalbeleving

 

Hulp bij de volledige DJ-planning

Het laatste waar je nu aan denkt is een dj-planning. Want ook na 1 Juli is een volle tent helaas nog niet toegestaan. Maar als het zover is, wil je wel klaar staan. En daar help ik je kosteloos bij! Op korte termijn nemen we jouw voorkeuren, planning, budget en eventuele vaste DJ’s door. Zodat wanneer jij besluit dat het weer rendabel is een dj in te zetten het je maar één belletje kost, waarna wij hem volledig voor je gaan invullen. Wil je een laatste check? No probleem, jij bent de baas! Dus niet meer bellen, appen en mailen voor beschikbaarheid en wisselingen, maar één contactpersoon die alles voor je regelt. En wil je het toch liever zelf doen? Ook dan is Artistlist dé tool vanwege ons grote netwerk, kwaliteitscontrole en overzichtelijke werkwijze.

 

Heb je alleen een paar gaatjes in de DJ-planning?

Ook met alleen een paar open plekjes in de planning kunnen we je helpen. Niks zo vervelend als eindeloos bellen om vervolgens akkoord te gaan met een DJ die “net niet” bij je past. Wij hebben een landelijk netwerk van zeer ervaren en enthousiaste DJ’s in alle soorten en binnen alle (redelijke) budgetten die jouw DJ-planning compleet maken. Wat kost dat dan? Want daar zitten vast verborgen kosten aan verbonden? Nope. We maken de planning gratis en voor niks voor je.

 

Ontwikkeling van een totaalbeleving

Met ruim 15 jaar internationale ervaring in de entertainment- en horecabranche durf ik rustig te zeggen dat ik op alle niveau’s met je mee kan denken. Wil je een eigen thema-avond, bekende artiesten boeken voor een vliegende start of het gehele concept eens goed onder de loep nemen, dan schuif ik graag eens aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Interesse, vragen of de mogelijkheden bespreken? Laat hieronder je gegevens achter, dan heb jij binnenkort één taak minder!


Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less