DJ Planning

Eén of meerdere gaatjes in je dj-planning? Het valt vaak nog niet mee om die op de goede manier te vullen. Je bent vertrouwd met de dj’s die vaker bij je optreden; zij hebben als dj de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Ze zijn lekker sociaal, of juist wat rustiger. Qua technische kunde doen ze wat je ervan mag verwachten. Ze hebben de juiste muziekkeuze en ga zo nog maar even door! Maar nu blijkt dat je vaste dj-netwerk toch net te klein is. En dat moet snel opgelost worden!

Vriendjespolitiek

Als je dan op zoek gaat blijf je in eerste instantie al gauw binnen je eigen netwerk. Even een paar WhatsApp’jes naar de dj’s die je al kent. Vragen of ze nog collega’s hebben die beschikbaar zijn. Helaas is de werkelijkheid dat hij of zij hierbij ook aan zichzelf zal denken. Ze worden er niet beter van door de allerbeste dj te bellen die ze kennen. Dat kan ze hun eigen plek kosten. Een vriendje naar voren schuiven, die in de toekomst hetzelfde voor hen doet, is een veel beter idee. Wanneer deze invaller net iets minder goed is dan zijzelf, dan is dat ideaal. Alleen niet de vervanger waar jij op zit te wachten! Misschien toch nog even verder kijken…

Snel je dj-netwerk uitbreiden dus!

Wat nou als je op één plek een landelijk netwerk dj’s vindt. En dat je daar makkelijk kunt aangeven wat je voor jouw zaak of event belangrijk vindt? Technische kunde? Check. Noodzakelijke muziekstijlen? Check. Microfoongebruik? Check. Artistlist.nl is het platform waar je eenvoudig dj’s vindt op basis van de door jou aangegeven criteria en budget. Uiteraard bepaal jij zelf wie er komt draaien!

En dat helemaal gratis!

Nu vraag je jezelf vast af wat dat allemaal kost. Ook daarover hebben we goed nieuws voor je: voor jou als ondernemer is het namelijk helemaal gratis. Meld je daarom HIER aan! Liever alles in laten vullen, stuur dan een mail naar Ad@Artistlist.nl en ik help je vooruit!

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less