goede apparatuur belangrijkste - Artistlist.nl

Goede apparatuur is voor een dj het aller belangrijkste. Klinkt logisch, maar wordt niet altijd serieus genomen. We leggen je uit waarom je dat wel moet doen. Want als je wil dat iets een succes wordt, dan kost dat automatisch tijd, geld en/of energie. Want er gaan weinig dingen gaat vanzelf. Behalve de zon. Maar daar kun je, mits je geen energiebedrijf met zonnepanelen hebt, de rekeningen niet van betalen. Was het maar zo’n feest. Daar zou het leven een stuk makkelijker van worden. En kreeg jij niet ieder weekend weer een paar grijze haren erbij door alle stress rondom je stapavonden. Maar misschien kun je wat grijze haren voorkomen…

 

Formule 1

Even terug naar het creëren van succes. Voor een succesvolle avond heb je een volle dansvloer nodig. En om een volle dansvloer te krijgen heb je de beste dj met de beste muziek nodig. Alleen die dj kan wel zijn beste plaatjes opzetten, maar zonder goede apparatuur klinkt dat natuurlijk nergens naar. Zet Lionel Messi op een modderachtig grasveld met een lekke voetbal, en de kans dat hij iets moois laat zien wordt aanzienlijk kleiner! Hetzelfde werkt het bij dj’s en artiesten die bij je optreden. Zonder goede apparatuur, geen goede dj. Want goede apparatuur is het belangrijkste voor een dj!

 

Je bent toch een dj?

Zoals je wellicht weet is de opstart het belangrijkste van de avond. Als de hut vol staat, is het een makkie! Je hebt er dan natuurlijk niks aan wanneer de dj de eerste 2 uur aan het zoeken is waar welke functie verstopt zit. Omdat hij dit model of merk mengpaneel of speler nog nooit gebruikt heeft. Zorg daarom voor de juiste apparatuur. Want ondanks dat hij dezelfde muziek speelt, klinkt het dan toch heel anders. En niet alleen de juiste apparatuur, maar ook goed onderhouden apparatuur kan van wereldbelang zijn voor jouw avond. Anders ga je de oorlog er namelijk niet mee winnen!

 

Het beste van het beste

Om iets te kunnen geven moet je vaak ook eerst iets ontvangen. Dat geldt net zo goed voor kwaliteit. Bij Artistlist staat kwaliteit voorop. Altijd. Daarom werken we met een (volgens ons) waterdicht beoordelingssysteem. Hierdoor zijn de kwaliteiten van een artiest voor jou als ondernemer inzichtelijk. En alleen na een boeking door een andere ondernemer geplaatst wordt. Op basis van die recensies kun jij bepalen of een dj bij je past of niet. Of hij voldoet aan jouw wensen of niet. Maar een dj ziet op zijn beurt ook hoe jouw apparatuur door andere dj’s beoordeeld wordt. Dus als jij nou zorgt dat je de beste apparatuur in huis hebt. Dan zorgen wij dat we de dj leveren die het beste bij jou en de avond past. Heb je al een account?

Deel deze blog

Categorieën

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less