Horeca mixtapes

 

Een horeca mixtape kan echt een uitkomst zijn voor een horeca zaak met uitgaansfunctie. Waarom? Omdat muziek voor een heel groot deel de sfeer bepaald. En de sfeer bepaald simpelweg de omzet. Hebben mensen het naar hun zin en blijven ze daardoor langer, rinkelt de kassa ook langer. Kortom: finetunen die hap! Overdag is een playlist prima op de achtergrond. Maar wanneer het drukker is en de muziek de sfeer meer gaat bepalen, zijn die stiltes tussen de nummers door soms irritant. Om het nog niet te hebben over volume verschillen of nummers die te lang duren. Een mixtape kan daar echt een uitkomst zijn om net dat uurtje voordat de dj komt de sfeer alvast naar een hoger niveau te tillen.

 

De dj een uurtje eerder starten? 

Als ondernemer denk je al snel: dan laat ik de dj toch een uurtje eerder komen. Maar naast dat dit een uurtje extra geld kost moet je ook rekening houden met waar de kwaliteit van die dj ligt. De ene dj maakt er een wedstrijd van om de zaak zo goed mogelijk op te warmen, waar de ander het dak er het liefst afdraait. En dat laatste is waar je als horecazaak een dj vaak op selecteert. Maar dan kun je niet verwachten dat hij ook het opwarmen van de zaak perfect beheerst. Als ondernemer dus de keuze maken of je investeert in de kwaliteit om de zaak goed warm te draaien of iemand die zorgt dat de feestende menigte juist laat op de avond nog een paar extra biertjes besteld.

 

Kosten besparen en een perfecte sfeer

Omdat Artistlist er is om horeca ondernemers een handje te helpen, hebben we een aantal van onze dj’s aan het werk gezet. En niet de minste. Onder andere remix koning Stavros Martina en Dancetour winnaar Robin Riccio zijn de studio ingedoken en hebben de lekkerste deuntjes voor je uitgezocht. Resultaat: regelmatig een nieuwe soepele mixtape in verschillende muziekgenres, die jij als horecaondernemer gratis kunt downloaden. Gelet dat hij voorzichtig dansbaar moet zijn, maar ook gezellig voor als borrelachtergrond. En niet onbelangrijk: geen reclames in de mixtape. Check hieronder een aantal van onze mixtapes, of ga naar onze Soundcloud pagina om ze gratis te downloaden.

 

R&B classics – horeca mixtape

Wie is er in de jaren 90 niet groot geworden met hits van onder andere Diddy, Ashanti, Usher, Next en Fat Joe. Een heerlijke tijdloze mix van de beste R&B classics.

Artistlist · Artistlist Mixtape – R&B Classics

 

Discohouse – horeca mixtape

Een persoonlijke favoriet van ons. Of hij nu rustig op de achtergrond draait of je het volume lekker omhoog gooit, de vrolijke vibe zorgt elke keer weer voor een lach op ons gezicht.

Artistlist · Artistlist Mixtape – Discohouse

 

Allround – horeca mixtape

Een lekkere mix van guilty pleasures en heerlijke tijdloze plaatjes in een vrolijk jasje. Perfect om de dames blij te maken en de temperatuur al vroeg op de avond een tikkie omhoog te geven.

Artistlist · Artistlist Mixtape – Allround Startup

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less