Waarom Artistlist DJ 2

Als dj ben je meer tijd kwijt aan het bijhouden van social media, je netwerk onderhouden en achter je betalingen aangaan dan wat je het allerliefste doet: met muziek bezig zijn. Herkenbaar? We horen het vaker.

Of je nu het liefst eindeloos naar de ultieme remix zoekt of ze zelf maakt, je krijgt er ongetwijfeld meer energie van dan van dat perfecte fotootje maken voor op de socials. Artistlist is niet alleen een geavanceerd boekingsplatform waar je als artiest jezelf automatisch mee promoot. Je houdt er ook jouw agenda en betalingen overzichtelijk mee bij en ontwikkelt jezelf door ons beoordelingssysteem. Enthousiast? Maak direct een account aan! Eerst nog wat meer weten? Lees dan snel verder!

 

Maak een gratis een profiel aan

In plaats van een dure website of eindeloos je social media updaten, creëer je bij ons één profiel waarmee jij jezelf presenteert. Laat weten wie je bent, wat je doet en welke muziekstijlen je speelt. Bepaal zelf hoe jij jezelf graag presenteert: Een Spotify-playlist, YouTube-video of Soundcloud-link. Alles is je eigen keuze. Ook geef je aan wanneer je beschikbaar bent. En niet geheel onbelangrijk, wat je minimaal wil verdienen.

 

Gebruik een betrouwbaar netwerk

Wij laten jouw profiel zien aan ondernemers die op zoek zijn naar kwaliteiten die jij bezit. Voordat de ondernemer jouw gegevens ziet, krijg jij eerst een dubbelcheck of je deze onderneming interessant vindt. En natuurlijk of je beschikbaar bent.

 

Weet waar je aan toe bent

Na elke boeking beoordelen jij en de onderneming elkaar anoniem. Hierdoor ontstaat er een betrouwbaar netwerk en krijg je bij een oproep te zien hoe andere dj’s deze onderneming beoordelen. Is de apparatuur in orde? Staat er gezellig en goed personeel? En is het er een beetje druk? Zo weet je waar je aan toe bent wanneer je een boeking of oproep bevestigt.

 

Groei door naar een hoger niveau

Je bent gretig? Enthousiast? En wil stappen maken als dj? Mooi, wij willen dat ook. Met jou samen. Daarom is ons systeem zo ingericht dat hij naast de beoordeling van de ondernemer ook achter de schermen mee kijkt. Wanneer je dan een goede score krijgt, stellen wij je automatisch bij andere ondernemers voor die wellicht iets meer budget hebben, of een nog betere venue. Zo kun je echt doorgroeien, mits jij goed presteert natuurlijk. Maar daar heb je vanaf nu alle tijd voor 😉

Ben je er klaar voor? Maak direct een account aan!


CHECK HIER DE UITLEGVIDEO:

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less