Amsterdam dj meeting

Het Amsterdam Dance Event is een mooi excuus om de hoofdstad van ons kleine landje weer eens te bezoeken. Naast het eindeloos aantal feesten in de mooiste horecazaken van het land is het ook de ideale kans om andere dj’s, creatieven of andere interessante mensen te ontmoeten die niet bij jou om de hoek wonen.

 

Belangrijk aan onze sector is de creativiteit. Daarom is het belangrijk om elkaar in een creatieve en inspirerende omgeving te ontmoeten. En als je niet uit – of regelmatig in – Amsterdam komt, is het nog niet zo makkelijk om zo’n plek te vinden. We hebben daarom de beste voor je op een rij gezet:

 

de beste Amsterdamse studio’s voor een dj meeting

Produceer je zelf, wil je muziek uitwisselen of gewoon in een super relaxte en inspirerende omgeving meeten? Dan is een studio natuurlijk de beste spot. En laten die er nou genoeg zijn in Amsterdam. Drie favorieten:

DJ meeting amsterdam 4

Stardom Studio’s

1. Stardom Studio’s

Ze zijn heel basic maar daardoor ook betaalbaar. De Stardom studio’s! Ze zitten in diverse steden in het land, maar in Amsterdam zitten ze op een wel hele fijne plek, namelijk de Q-factory. Sowieso een heerlijke plek om af te spreken. Met een leuk café, keymusic winkel en dj school om de hoek stikt het er van de branchegenoten. Het enige nadeel is dat het maar één studio is. Tijdig reserveren dus.

 

2. Cruise Control Studio’s

Wil je midden in het centrum op een unieke plek zitten? Dan zijn deze studio’s jouw plek. Op kruipafstand van de Dam zit deze inspirerende plek in een oude nucleaire kelder. Hier zitten vijf prachtige studio’s – uiteraard volledig gemoderniseerd – waar de grootste artiesten van over de hele wereld hun albums al eens opnamen. Denk aan artiesten als David Guetta en Afrojack. Niet gek als je bedenkt dat deze studio’s er al sinds 1989 zitten. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat…

 

3. STMPD Recordings

Geen liefhebber van de binnenstad? Vlak naast de snelweg vind je de fantastische studio’s van niemand minder dan Martin Garrix. Hij nam deze studio een paar jaar geleden over en maakte er zijn ideale creatieve plek van. En sociaal als hij is, deelt hij dit ook met anderen. Houd er wel rekening mee dat deze studio’s allesbehalve gratis zijn.

 

DJ meeting amsterdam 3

IJver Amsterdam

De beste Amsterdamse horeca voor een dj meeting

Liever even rustig aan een tafeltje zaken bespreken bij onze vrienden van de horeca? Dan hebben we naast het eindeloze aantal café’s en koffietentjes nog een aantal unieke spots voor je:

1. Hotel Arena (Amsterdam Oost)

Als er één plek is waar je rustig kunt zitten, zaken kunt bespreken of wil genieten van het uitzicht terwijl je op je afspraak wacht dan is het bij Hotel Arena. Of je nu bij een warm haardvuurtje, aan een klein tafeltje of aan de bar met uitzicht op het prachtige Oosterpark je meeting wil houden. Het kan hier allemaal. En naast dat de service erg goed is, is de koffie ook een echte aanrader!

 

2. IJver (Amsterdam Noord)

Wil je creativiteit opdoen in Amsterdam Noord dan zit je op de NDSM werf goed. Naast dat hier veel events plaatsvinden, zit hier ook het grootste street-art museum van Europa. En je vindt hier een van de leukste horecazaken van Amsterdam: IJver. Een geweldige zaak die aanvoelt als je favoriete woonkamer met ook nog eens een hartstikke mooi binnen (ja, binnen) terras hebben. Kun je mooi zeggen dat je half oktober nog heerlijk op een terrasje gehangen hebt!

 

3. The Sunny Burger (Hartje centrum)

Op een lege maag kun je niet werken. En dat snappen ze bij The Sunny Burger als de beste. In deze gezellige tent eet je de vegan burgers die je ooit gaat eten voor een super betaalbare prijs. Dus heb je een meeting rond etenstijd, dan dit is jouw hotspot! Ze zitten midden in het centrum waardoor je daarna zo door gaat naar je volgende afspraak.

The Sunny Burger

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less