De beste dj boeken

De beste dj boeken doe je niet alleen. Daar heb je hulp bij nodig. Daarom roepen wij de beste ervaringsdeskundigen bijeen om elkaar hierin te helpen: echte ondernemers net als jij! In dit artikel leggen we je uit hoe en waarom we dit doen, en vooral waarom jij nooit meer iets anders wil. Let wel op: dit artikel is voor professionals only!

De beste dj boeken 1

Het begint bij de selectieprocedure!

Wanneer je op zoek bent naar de beste dj ga je al snel googelen, en dat werkt. Want waarschijnlijk ben je zo ook bij Artistlist terecht gekomen! Maar wanneer je dan de beste dj zoekt, kom je er al snel achter dat er op het internet – naast Artistlist – geen platform te vinden is dat de kwaliteit van een dj ook daadwerkelijk op professioneel niveau checkt. Laat staan in kaart brengt.

Daarom is Artistlist gestart als een platform waar we een echte win-win situatie voor professionele dj’s en ondernemers creëren. Naast dat het voor jou als ondernemer interessant is om de kwaliteit van een dj inzichtelijk te hebben, is dit voor hemzelf zeker zo belangrijk om zich goed te kunnen presenteren. Hoe komt de beste dj anders aan de naam “de beste”? Niet door zijn perfect geposeerde foto’s of likes op social media. Nee, die naam krijgt hij in onze ogen pas wanneer kenners (lees: andere ondernemers) dit van hem vinden en dat elkaar vertellen!

De beste dj boeken 2

 

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Jij bent ondernemer omdat je graag zelf bepaalt wat er gebeurt. Omdat je een visie hebt. En omdat je niet graag afwacht of alles wel goed verloopt. Nee, jij wil de touwtjes zelf in handen hebben. Het is een eigenschap die iedere ondernemer bij zichzelf herkent. De controle over de muziek is echter weer een vak apart. Jij wil er zeker van zijn dat de best mogelijke dj voor jouw beschikbare budget er een feestje van komt maken. Artistlist regelt dit in een handomdraai voor je! In het begin kost dit je een kleine investering in tijd door een profiel te maken. Maar, het levert je een gigantische tijdsbesparing op wanneer je vervolgens de beste dj gaat boeken. Jij geeft datum, tijd en budget door, en de rest gebeurt volledig automatisch! Door middel van jouw profiel komen de beste matches binnen 24 uur naar voren. Jij kiest zelf welke dj je het beste vindt, en wil boeken. En dat alles kosteloos.

Na een optreden, of bijvoorbeeld eens per maand wanneer je veel dj’s boekt,  beoordeel jij binnen 1 minuut één dj op een aantal belangrijke eigenschappen. Denk aan muziekkeuze, technische kunde, sociaal gedrag, microfoon gebruik en energielevel, Andere ondernemers doen precies hetzelfde. Hierdoor krijg je in no-time een kwalitatief netwerk van de beste dj’s. Dat is wat Artistlist doet: Ondernemers informatie met elkaar laten delen met een minimale inzet en maximale uitkomst!

 

Dus hoe boek je de beste dj:

Maak snel een profiel aan op Artistlist, en wij selecteren automatisch de beste match voor jou. We houden rekening met muziekstijl, ervaring, budget, microfoongebruik, regio en nog veel meer. Dankzij een uniek algoritme zorgt ervoor dat jij een zorgeloze avond hebt!

 

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less