dj van La Fuente leren

 

Hij draait al jaren mee op het hoogste niveau van de Nederlandse dj scene. En zeker in het zuiden van het land is La Fuente een echte ticketseller. Niet voor niets is hij een van de meest geboekte dj’s in clubs en festivals. Maar hoe doet hij dat, en wat kun je er als dj van leren? Wij hebben 3 belangrijke leermomenten onder elkaar gezet.

 

Succes komt niet vanzelf

Veel dj’s dromen ervan om op de dikste festivals te draaien, in een Ferrari of andere supercar er naartoe te rijden en naderhand ook nog een flinke som geld op je bankrekening gestort te krijgen. Maar waar de meeste niet van dromen is het zelf sjouwen met boxen en apparatuur op privé feesten. Laat staan om al vanaf jongs af aan letterlijk elk weekend onderweg zijn en alle feestdagen, verjaardagen en gezellige bijeenkomsten van je vrienden en familie in het weekend over moeten slaan. Iets wat La Fuente allemaal absoluut wel gedaan heeft. En dan praten we dus niet over een jaar, of twee, maar over twintig jaar lang bezig zijn met die droom. Dan is succes misschien toch geen toeval meer…

Toevoeging november 2022: We schreven dit blog op 19 april, precies de week dat zijn monsterhit I WANT YOU uitkwam. Want succes kwam er voor La Fuente deze zomer. Met de zomerhit op zak die op alle festivals in binnen en buitenland helemaal grijs gedraaid wordt kunnen we wel stellen dat zijn lange adem en doorzettingsvermogen beloond wordt. Ondanks dat hij al populair was voor de zomer, is hij na de zomer onsterfelijk verklaard voor de komende jaren!

 

When you don’t show, they don’t know!

Als er iemand weet hoe hij zichzelf moet presenteren is het La Fuente. Want wanneer je aan hem denkt, denk je automatisch aan zijn opvallende haarstijl, kleding en natuurlijk de vele armbanden van het merk Buddha to buddha. Door altijd een herkenbare stijl uit te stralen en deze ook vooral constant en met kwalitatieve content te showen op zijn social kanalen weet je altijd wat je van hem kan verwachten. Dit combineert hij met alles waar hij voor staat: lekkere house muziek, snelle auto’s en een gezonde levensstijl. Het merk La Fuente is daarom ijzersterk en een graag gewilde partner voor merken die een bepaalde doelgroep willen bereiken. Hiermee creëert hij een interessante extra inkomstenstroom voor nu en ook zeker voor de toekomst mocht hij zijn dj carrière op een lager pitje willen zetten.

 

Sharing is caring

Een ticketseller wordt je niet zomaar. Want leuke liedjes opzetten kunnen meer mensen. Naast dat La Fuente een sterk merk heeft gebouwd, is hij ook elke dag bezig met zijn fans. Hij reageert op social media op bijna elk bericht. Maar nog bijzonderder is zijn persoonlijke benadering. Zo deelt hij zijn liefde voor auto’s met zijn fans in een vorm die maar weinigen hem nadoen. Hij laat bijvoorbeeld fans meerijden in zijn supercars in de drive-in show. Of stalde zijn autocollectie uit bij het Evoluon in Eindhoven zodat autoliefhebbers een kijkje konden nemen en met de auto’s op de foto konden. Met als resultaat: nog meer fans!

 

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent artiesten, boekingen en DJ's?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Artistlist

Schrijf je direct in

Volg @artistlistnl op Instagram

expand_less